perjantai 6. syyskuuta 2013

Soseasiaa



Stokken Tripp Trapp on ollut meillä käytössä nyt pari viikkoa. Syöttötuolin käytön aloitus tulikin hyvään saumaan, kun pikkumies ei enää viihdy kovin hyvin sitterissä, mutta syöttötuolissa hän istuu mielellään ruokailujen lisäksi myös katselemassa ja leikkimässä samalla, kun hääräilen keittiössä.

Täällä on nyt sosekeittiö vauhdissa harva se ilta, jotta saadaan pakastettua vielä kesän satoa talteen. Tähän mennessä olen pakastanut kasvikset ja lihat jääpalamuotteihin ja yhdistellyt makuja vasta sulatusvaiheessa, mutta pikkuhiljaa voisi ruveta tekemään kokonaisia annoksia esimerkiksi hedelmäsoseista ylijääneisiin pilttipurkkeihin.


Hankittiin muuten tällainen Frozzypack vauvanruokien kuljetukseen. Eväsrasian kansi toimii kylmäkallena, ja se pitää ruoan viileänä jopa 7 tuntia. Testattu ja erittäin hyväksi todettu, joten voin suositella! Frozzypackeja myy ainakin Partioaitta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti